TILLBAKA

   ◄ TILLBAKA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontonumret till fonden är Swedbank 8270-1 4661 923-5.

 

Bakgrunden till Snuffe-Fonden

 

Snuffe-fonden bildades under hösten/vintern 2010 till minne av den fina katten Snuffe, Sippos kompis, som dog efter en tids sjukdom. Snuffes sjukdom aktualiserade ett stort problem, nämligen att många mattar och hussar inte har råd att bekosta den vård av sina djur som inte täcks av försäkringar, liksom kostnader för resor till och från veterinären, specialfoder och mediciner - allt sådant är ofta mycket dyrt för djur, och vi är många kattägda som har betydligt större hjärtan än plånböcker.

Därför skapade Snuffes husse tillsammans med bloggkatten Wikki med mattar och Klosterkatterna med mattar Snuffe-fonden till hjälp för fattiga mattar och hussar. Snuffe-fonden ska hjälpa så att dels ingen katt skall behöva avlivas för att deras matte/husse inte har råd att betala vård som faktiskt skulle kunna bota eller åtminstone stabilisera kattens sjukdom eller skada, dels visa för omvärlden att katter är värda att satsa på - deras liv är värdefulla och skall värnas!

 

Ju fler vi är som hjälper till, desto mer kan Snuffe-fonden bistå!
Och kom ihåg att ingen gåva är för liten! Din gåva är välkommen!

 

 

Insamlingar till fonden

 

Insamlingsarbetet till Snuffe-fonden pågår hela tiden - den är inte så stor, men genom insamlingar, gåvor, auktioner, försäljningar m.m. försöker vi att få fonden att växa, så att vi skall kunna hjälpa dem som av ekonomiska skäl annars skulle tvingas ge upp kampen för ett djur som faktiskt skulle gå att rädda livet på.

 

 

Fonden förvaltas av Wikkis Stora matte, Inger Andersson, som nås via mail bloggkatten@hotmail.com

 

 

OBS!: Snuffe-fonden är INTE tänkt att betala någon katts kastrering, vaccination eller ID-märkning, för det är sådant man ska ha budgeterat och planerat för när man beslutar att skaffa katt.