Vad är det?

 

 

Hittekattbandet är kattvärldens motsvarighet till det välkända Rosa Bandet – ett unikt handgjort band skapat för att visa att den som bär det är engagerad och stöder hjälp till hemlösa och nödlidande katter.

 

Det är verkligen viktigt att vi alla som värnar om katter och alla katters rätt till liv visar vad vi står för!

 

Bandet visades i början av januari till några få utvalda på Husdjursmässan i Kista och Suzanne Rose-Oxelstål på Stockholms katthem fick det allra första – hon kommenterade "Jag är särskilt stolt över att få vara en av de första bärarna av det oerhört fina ‘hemlösings-kattbeskyddar-ordens bandet - DET ÄR NÅGOT VI ALLA SKA SE TILL ATT ALLA SKA BÄRA!!"

 

Bandet kommer att knyta samman alla oss som brinner för att Sveriges alla hemlösa katter en vacker dag ska finna hem och vara älskade och värdefulla individer, som alla är ID-märkta, kastrerade, försäkrade och trygga på alla sätt och vis! Det ska hjälpa oss att känna igen en kattälskare som är stolt över sin tillhörighet i en grupp som värnar om LIV i dess skönaste form: Katten!

 

Du kan läsa berättelsen om hur Hittekattsbandet kom till genom att klicka på bilden direkt nedanför denna text!

 

 

 

Hur kan jag köpa ett band?

 

Visa att du också ställer upp för hemlösa katter! Köp bandet till dig själv eller varför inte ge det till någon som också brinner för behövande katter!


Hittekattsbandet kostar 30 kr inkl porto och du beställer via bloggkatten@hotmail.com

lämna din adress så kommer betalningsuppgifter med vändande mail.

Pengarna sätter du in på SWEDBANK 8270-1 4688051-4

 

OBS! Klicka HÄR för att komma till Wikki's Shop, där finns bilder på färdiga band med informationsblad m.m.

 

Trettio kronor är ingen stor peng, det är inte ens hälften vad en fika på stan kostar eller ens en vanlig veckotidning, men om du lägger den slanten på ett Hittekattsband så är det en investering som kommer att rädda liv!

 

 

 

Vem kan få sälja det?

 

I framtiden kommer vi att kunna erbjuda katthem eller katthjälpsföreningar att sälja Hittekattsbandet. De får då köpa det till reducerat pris, så att de har möjlighet att sälja bandet för 30 kr och på så sätt få in pengar till sin egen verksamhet. Men det kommer att finnas krav på att man bl.a. är ett katthem med No Kill-policy och även tar omsorg om skygga katter! Mer info kommer....

 

 

Vem får pengarna?

 

När materialkostnader och porto räknats av går hela den resterande summan till katthjälp! Vi hoppas innerligt att alla landets hittekattsälskare, både stora och små ska vilja ha sitt eget Hittekattsband och att det ska sprida sig till varje vrå av kattvärlden!

 

 

För att ansöka om pengar från Hittekattsbandet skicka en intresseanmälan till bloggkatten@hotmail.com så skickas ett anmälningsformulär tillbaka så snart som möjligt!

(OBS! Tänk på att Hittekattsbandet är väldigt nytt, det kan ta tid innan det finns några pengar klara för utbetalningar!)

 

 

Det finns vissa krav för att ha möjlighet att få sin ansökan godkänd: Att man är ett katthem med No Kill-policy (Det vill säga avlivar inte friska eller skygga katter) och tar hand om alla katter!
De skygga katterna har precis lika stor rätt som alla andra katter att bli älskade och bemötta med respekt för sina behov – de väntar alla på att möta just den människa som är den rätta för dem...

Så fort kontot omfattar tillräckligt stort belopp kommer det att utbetalas till  katthem/kattorganisationer som fått ansökan godkänd. 

 

Vi ser gärna att verksamheten är känd för att ha dessa värderingar och är en merit att vara medlem i Svenska Kattskyddsförbundet (Svekatt).

 

Skicka en intresseanmälan till  bloggkatten@hotmail.com så skickas ansökningsformulär tillbaka! Ansökningarna behandlas i turordning och läggs i en kölista tills den ansökt summan finns på konto.

 

Det beror naturligtvis på dig och alla andra kattvänner hur mycket pengar vi får ihop och hur fort de kan komma att betalas ut – så gör gärna reklam för vårt Hittekattsband och tipsa om hur fler kan få det! Tillsammans kan vi förändra synen på hemlösa katter och rädda dem till nya liv!

 

 


BÄR DITT HITTEKATTSBAND MED STOLTHET!!!

 

TILLBAKA

 

   ◄ TILLBAKA